Vrijwilligerspenning voor Ad Adriaansen

De heer Ad Adriaansen heeft op donderdag 20 april 2017 uit handen van burgemeester Elly Blanksma – van den Heuvel de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond gekregen als blijk van waardering voor zijn inzet voor de Vereniging Wijkbeheer Binnenstad en voor wijkhuis De Fonkel. De aanleiding voor de onderscheiding is zijn afscheid als bestuurslid van de VWB.

De heer Adriaansen (75) is al 10 jaar (sinds 2007) bestuurslid van de Vereniging Wijkbeheer Binnenstad (VWB) en sinds 2010 bestuurslid van Stichting de Fonkel. Als bestuurslid van de VWB is hij druk geweest met het (mede) organiseren van vele activiteiten. Hij is altijd erg actief geweest bij de inspraakprocessen tijdens de reconstructie van de wijk Binnenstad Oost. Mede door zijn toedoen is deze wijk verfraaid met mooie buurten als het Zonnekwartier, de Weverspoort en de Vossenberg. De heer Adriaansen verricht al meer dan 40 jaar vrijwilligerswerk. Hij is medeoprichter van ’t Akkoordje (waarvan hij een tijd lang voorzitter was). Hij is verder al erg lang lid van de Notenkrakers, lid van de Huurdersbelangenvereniging van Woonpartners en lid van de Veteranen Zuidoost-Brabant. De heer Adriaansen kreeg vanwege zijn verdiensten al eerder een koninklijke onderscheiding (2008).

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,208 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *