Vrijwilligerspenning voor Jan van den Hurk

De heer Jan van den Hurk heeft uit handen van wethouder Frans Stienen de Vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding op zaterdag 23 september tijdens de viering van zijn 60-jarig  jubileum als lid van de Handboogschutterij Houts Welvaren.

 De Handboogschutterij  uit Mierlo Hout bestaat dit jaar 140 jaar. Het is een bloeiende vereniging die met de schietprestaties  al vele bekers heeft gewonnen.

De heer Van den Hurk heeft zich tijdens zijn lange lidmaatschap zeer verdienstelijk gemaakt voor de vereniging. In 1959 werd hij jeugdbestuurder van de vereniging. In 1963 wordt hij in het bestuur gekozen en van 1971 tot 1975 was hij voorzitter. In 2004 komt hij opnieuw in het bestuur, nu voor 4 jaar. Verder begeleidde hij de bouw van schietpaleis D’n Doel in 1974 en de uitbreiding in 2002.

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele  jaren was voor burgemeester en wethouders aanleiding om aan de heer J. van den Hurk de Vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.
(Foto Pressvisuals.com)

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,566 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *