Vrijwilligerspenning voor  Leo Vos

De heer Leo Vos heeft op donderdag 20 april 2017 uit handen van burgemeester Elly Blanksma – van den Heuvel de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond gekregen als blijk van waardering voor zijn inzet voor de Vereniging Wijkbeheer Binnenstad (VWB) en voor wijkhuis De Fonkel.

De aanleiding voor de onderscheiding is zijn afscheid als bestuurslid van de VWB

De heer Vos (80) is al bijna 13 jaar (sinds 2004) bestuurslid van de Vereniging Wijkbeheer Binnenstad (VWB) en sinds 2010 bestuurslid van Stichting de Fonkel. In het bestuur van de VWB bekleedde hij jarenlang de functie van penningmeester. In die hoedanigheid heeft hij een solide financiële basis gelegd onder de VWB. Hij is altijd erg actief geweest bij de inspraakprocessen tijdens de reconstructie van de wijk Binnenstad Oost. Mede door zijn toedoen is deze wijk verfraaid met mooie buurten als het Zonnekwartier, de Weverspoort en de Vossenberg. Al eerder verrichtte de heer Vos bestuurswerk bij de Heilig Hartparochie en bij de Scouting. Al met al bijna 40 jaar vrijwilligerswerk. De heer Vos kreeg vanwege zijn verdiensten al eerder een koninklijke onderscheiding (2013).

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,402 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *