Vrijwilligerspenning voor mevrouw Hoet

Mevrouw W. Hoet heeft op vrijdag 9 maart de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond gekregen voor haar 25 jarige vrijwilligerswerk in het Elkerliek ziekenhuis. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Margreet de Leeuw-Jongejans.

De afdeling Vrijwillig Patiëntenvervoer van het Elkerliek Ziekenhuis bestaat ruim 34 jaar. Een groep vrijwilligers ondersteunt de verpleging door middel van het patiënten transport.  Mevrouw Hoet is 25 jaar actief als vrijwilligster op deze afdeling. In het verleden heeft mevrouw Hoet zich 22 jaar vrijwillig ingezet bij peuterspeelzaal ’t Kruimeltje in Helmond Noord, waarvan 5 jaar als bestuurslid.

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele  jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan mevrouw W.J.F. Hoet de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Bronfoto: Pressvisuals


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,954 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *