liberale-kanjers-1024x406 2

Op 27 maart nam de gemeenteraad van Helmond afscheid van 17 raadsleden. Hieronder waren 4 gewaardeerde raadsleden van de VVD-fractie, te weten; Joshua Möllman, Joan Damen, Ellen Niessen en Sandra Stijkel. Burgemeester Blanksma sprak ze toe en bedankte hen voor hun inzet.

Joshua Möllmann (o.a. raadslid voor de VVD sinds 2010) was een gemeenteraadslid dat bekend stond vanwege zijn ‘to the point’ opmerkingen het ging hem altijd om de zaak zelf, hij werd geprezen voor zijn ‘liberale inbreng in het belang van de stad’.

Joan Damen (o.a. oud-bestuurslid en gemeenteraadslid voor onze fractie vanaf 1998) werd geroemd om zijn ‘stevige bijdrage’ in het debat. De burgemeester omschreef hem als ‘een man van weinig woorden maar wel een man van krachtige woorden’

Ellen Niessen (o.a. oud-bestuurslid VVD-regio Zuidoost Brabant en gemeenteraadslid van 2006) neemt afscheid vanwege haar studie Nederlands. Zij werd omschreven als ‘zeer gedreven, altijd goed op de hoogte, meedenkend en niet bang om af en toe een kritische noot te kraken´

Het afscheid van Sandra Stijkel is ‘tijdelijk’ voor haar is het ‘raadswerk eigenlijk niet af’ zo zei mevrouw Blanksma. Daar heeft ze inderdaad gelijk in. Gelukkig gaat de gedrevenheid van Sandra voor de fractie niet verloren want ze keert terug als burgercommissielid.

De VVD Helmond is deze 4 enthousiaste en deskundige fractieleden enorm dankbaar voor hun jarenlange inzet om van Helmond een stad te maken waar we nog trotser op kunnen zijn.

Theo Manders
VVD Helmond

 

 

2,739 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *