VVN-Helmond controleert en repareert gratis fietsverlichting

De dagen worden al snel korter. En daarmee de periode dat een deugdelijke fietsverlichting belangrijker is dan ooit. Om hier aandacht voor te vragen, gaat VVN-Helmond op verschillende plekken in Helmond de fietsverlichting controleren en (zo nodig) gratis repareren.

 Bij de Jumbo in Mierlo-Hout

VVN richt zich hierbij vooral op leerlingen van het voortgezet onderwijs. Daarom volgen er acties bij de meeste middelbare scholen in Helmond.

Alle Helmonders kunnen voor het controleren en zo nodig gratis repareren van de fietsverlichting terecht  bij de Jumbo in Mierlo-Hout op vrijdag 12 oktober. Deze actie wordt gehouden bij het parkeerterrein daar tussen 17.00 uur en 20.00 uur. Iedereen is hier van harte welkom.

 Levensgevaarlijk

Rijden zonder licht is letterlijk levensgevaarlijk. Een fietser zonder verlichting is in het donker vrijwel onzichtbaar voor automobilisten, zeker als het ook nog eens regenachtig weer is. Een goede fietsverlichting is dus niet iets, dat alleen maar moet, nee, het is iets, dat gewoon onmisbaar is. Vandaar de acties van VVN. De organisatie roept iedereen op om de fietsverlichting in orde te kamen.

Publieksvriendelijk

VVN wil daarbij helpen. Het gaat bij het controleren van de fietsverlichting om publieksvriendelijke acties. Als het even kan, wordt de verlichting gerepareerd en nog gratis ook. Maar na de acties van VVN gaat de politie streng handhaven en de mogelijke bekeuring is dan bepaald niet gratis. Dus profiteer ervan als het kan of laat gewoon die verlichting maken. Veel veiliger en mogelijk ook veel voordeliger.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,032 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *