Van 7 december 2018 tot en met 6 januari 2019 hebben velen volop kunnen genieten van schaatspret midden op de Markt in Helmond.  Iedere dag van de week kon men van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht op een 400 m2 overdekte en gezellig aangeklede schaatsbaan.  Ditisonzewijk.nl was mediasponsor en was daar meerdere malen aanwezig om de nodige sfeerbeelden te maken. Nu de schaatsbaan is opgeruimd, heeft Ditisonzewijk.nl even een mooie aftermovie gemaakt.

Prijsvraag voor gratis kaartjes

Ook werd er door Ditisonzewijk voor het eerst een prijsvraag uitgeschreven, waarbij de volgers kaartjes kon winnen voor gratis toegang op de schaatsbaan. Hier werd massaal op gereageerd en zijn er met plezier vele kaarten weggegeven.

Volgend jaar opnieuw schaatsen?

De organisatie Helmond City Events is benaderd en er is gevraagd of er volgend jaar opnieuw een schaatsbaan komt. Als het aan Helmond City Events ligt komt er gewoon weer een schaatsbaan. Het liefst zouden ze er eentje willen realiseren die nog groter is als die van het afgelopen jaar. Het zou wellicht problemen kunnen geven, wanneer dit in dezelfde opstelling zou worden geplaatst, omdat de kiosk op korte termijn verplaatst zal gaan worden.

Ditisonzewijk.nl zal de ontwikkelingen nauwgezet volgen en de volgers vanzelfsprekend op de hoogte houden.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

553 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *