Waterpolo toernooi bij de Helmondse Zwemvereniging Lutra voor kinderen tot 12 jaar

Op zondagmiddag 7 mei a.s. organiseert de Helmondse Zwemvereniging Lutra een waterpolo toernooi voor kinderen tot 12 jaar. Teams van verenigingen uit heel Brabant nemen delen met als doel kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met waterpolo.

Het Lutra waterpolo toernooi maakt deel uit van een minipolo circuit, waaraan ruim 20 verenigingen deelnemen. Het circuit is enkele jaren geleden opgezet om kinderen die nog geen competitie spelen, wedstrijdervaring op te laten doen. Wat ze in de training leren, kunnen ze tijdens een minipolo toernooi in de praktijk brengen. De deelnemende teams zijn ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën : Pupillen 3 (6/7 jaar), Pupillen 2 (8/9 jaar) en Pupillen 1 (10/11 jaar). Elke maand is een andere vereniging verantwoordelijk voor de organisatie van een toernooi en in mei is dat Lutra. We doen in elke leeftijdscategorie mee met een eigen team.

Ben je geïnteresseerd, kom dan kijken. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Het toernooi vindt plaats op zondag 7 mei van 13 tot 16 uur in zwembad De Wissen.

Wil je meer weten over het toernooi of over waterpolo voor kinderen, stuur dan een mail naar lutra_waterpolo@hotmail.com.

HZV Lutra
Waterpolo-commissie

1,838 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *