Vanaf woensdagavond 30 mei tot en met de traditionele bloemenintocht op zaterdagmiddag 2 juni is het evenement wederom, zonnig en sportief verlopen. Of moeten we misschien “gelopen” zeggen?
Hoe dan ook… ook dit jaar werden de honderden kleine en grote wandelaars weer feestelijk onthaald op het Frans Joseph van Thielpark. De erehaag die daar elk jaar wordt gevormd is een stemmingsvol schouwspel. Bij de finish stonden dit jaar Burgemeester Elly Blanksma, wethouder Gaby van den Waardenburg, jeugdburgemeester Pauline Ackermans en Gabriella Dzierzak. De dames deden hun best om iedereen met een appeltje voor de dorst te voorzien. Natuurlijk werden er her en der weer tienduizenden foto’s geschoten…. De fotograaf van Ditisonzewijk heeft er echter slechts een stuk of 70 voor je uitgeselecteerd en hieronder in de galerij te kijk gezet. Zaterdagmiddag werd tevens door Toon van de Wijk een livestream gemaakt en de cameraman Ryan zal binnenkort, op onze site ook nog eens video publiceren. Alles bij elkaar genomen is dit een mooie herinnering aan deze zeer geslaagde 59e Wandelavondvierdaagse in Helmond… tot volgend jaar. Wij zijn graag weer van de partij bij de diamanten editie!

Camera & Montage: Ryan Verhagen

Mario Coolen


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,014 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *