Weekkrant De Loop Helmond elke week in uw bus

Beste particulier, vereniging, stichting. U kent allen Weekkrant De Loop Helmond. Met veel enthousiasme publiceren wij wekelijks berichten van en over ons mooie Helmond. Maar… kunt u ons helpen?
Voor de vakantieperiodes, maar zeker ook permanent, zijn we met spoed op zoek naar bezorgers. De betaling is goed.
Bezorgen is hip, u krijgt uw noodzakelijke beweging en men kan het op donderdag/vrijdag, in eigen in te delen uren, doen. Net als sporten op een sportschool, maar als u bezorgt krijgt u er zelfs geld bij i.p.v. te betalen.

In diverse steden nemen verenigingen één of meerdere wijken en bezorgen deze wekelijks. Middels een schema kan men bezorgen, zodat niet altijd dezelfde aan de beurt zijn. En men verdient een hele mooie vergoeding voor de clubkas. Iets voor u? De sponsors staan immers ook niet altijd in de rij.
In een andere Brabantse gemeente bijvoorbeeld, verzorgt een ouderenvereniging de bezorging in enkele wijken de plaatselijke weekkrant. Heel goed voor de noodzakelijke beweging en men verdient een hele mooie vergoeding voor de kas voor de jaarlijkse uitstapjes. Iets voor u? Wilt u onze oproep uitknippen en in uw gemeenschapshuis/kantine/sporthal etc. ophangen? Of via social media doorsturen naar uw leden of sympathisanten? Alvast dank voor uw hulp.
Voor aanmelden en vragen e.d. graag mailen naar: bezorging@deloop.eu

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

 

3,342 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *