Wegwerkzaamheden aan de Henri Dunant (“badkuip”)

Op maandag 20 augustus zal de Henri Dunant vanaf de Deurneseweg en Wethouder van Wellaan richting de Engelseweg afgesloten zijn. Op deze dag zullen de voegovergangen in de betonconstructie worden vervangen. Ook zal er herstelwekzaamheden plaats vinden in de Henri Dunant. Let op!: Het verkeer dat vanaf de Engelseweg komt kan daar wel gewoon de Deurneseweg op. De duur van deze werkzaamheden is onbekend. Het doel is om deze werkzaamheden op vrijdag 24 augustus af te kunnen ronden.

Omleidingen

Het verkeer zal deze dagen omgeleid worden via de Churchilllaan. Ook zal het verkeer vanuit Deurne worden omgeleid via de Rivierensingel in Brouwhuis en de Vossenbeemd. Naast deze wekzaamheden zullen er herstelwerkzaamheden plaats vinden op een aantal locaties op de Deurneseweg t.h.v. de Henri Dunant. Bij de werkzaamheden aan het Deurneseweg zal er telkens 1 rijbaan afgesloten zijn.


Bronfoto: Google Maps


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,724 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *