• Krollaan20180515_171929
  • Krollaan20180515_171937
  • Krollaan 20180515_083151

Half april zijn er werkzaamheden gestart om een fiets- en voetverbinding te maken tussen station Mierlo-Hout en de Automotive Campus. De aanpassingen zijn tot stand gekomen na inspraak van alle bewoners van de Krollaan en heeft daarom ook een groot draagvlak in de wijk Kroon-Krollaan.

De route van het nieuwe fiets- en wandelpad tussen station Mierlo-Hout en de Automotive Campus loopt over de Dr. Dreeslaan en de Burgemeester Krollaan.

De werkzaamheden die worden uitgevoerd bestaan uit het verwijderen van de bestaande asfaltverharding en het aanbrengen van fietssuggestiestroken in de Dr. Dreeslaan en een rode toplaag in de Burgemeester Krollaan.

Verwacht wordt dat het karwei begin juni is afgerond. Momenteel kunnen voetgangers en fietsers geen gebruik maken van de route door de Krollaan en worden zij omgeleid via een route over de Mierloseweg.

Omdat er vanwege de groei van het aantal studenten, steeds meer fiets- en wandelverkeer richting de Automotive Campus gaat wil de gemeente tevens meer veiligheid creëren door snelheidsremmende maatregelen.

1,895 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *