Werk deze zomer bij de reddingsbrigade!

HELMOND – Lijkt het jou leuk om voor een echte reddingsbrigade aan de slag te gaan en heb je deze zomer nog wat vrije dagen? Dan is dit je kans! Helmondse Reddingsbrigade De Reddingsklos heeft sinds deze zomer een samenwerkingsoverweenkomst op Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer in Asten.

De overeenkomst houdt in dat De Reddingsklos de bewaking en toezicht verzorgt van de 10 hectare grote recreatieplas Prinsenmeer tijdens het hoogseizoen, oftewel toezicht houdt en reddend optreedt in geval van zwemmers in nood.

De Reddingsklos is daarom op zoek naar mensen die hier graag aan mee willen werken. Diploma’s Lifesaver of KNBRD zijn uiteraard een pre, maar niet verplicht. Er is namelijk gelegenheid om opgeleid te worden tijdens de bewakingsdagen. Er is geen minimale beschikbaarheid en het gaat om een betaalde bijbaan conform Recreatie CAO.

De dagen duren van 10.00 tot 18.00 uur (afwijkende tijden in overleg). Minimale leeftijd is 16 jaar. Ben jij enkele dagen beschikbaar en lijkt het je tof om als echte Lifeguard aan het werk te gaan? Laat het dan weten via varend@dereddingsklos.nl!

De samenwerking tussen De Reddingsklos en Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer gaat in eerste instantie over 2019 en zal daarna worden geëvalueerd. De intentie van zowel De Reddingsklos als Vakantiepark Prinsenmeer is om tot een langdurige samenwerking te komen. De samenwerking is een echte win-win.

Door de overeenkomst kan de vereniging haar leden in de zomerperiode een betaalde bijbaan bieden. Voor De Reddingsklos is dit een mooie kans. “We kunnen deze optie namelijk goed gebruiken om nieuwe leden te werven”, aldus secretaris Anke de Vries, die het contract namens De Reddingsklos heeft getekend. “En het geeft onze huidige leden een hele mooie kans om meer bewakingservaring en kennis op te doen.”

Ook mag de vereniging van de faciliteiten van Prinsenmeer gebruik maken om te oefenen. De bewaking en toezicht van de recreatieplas is al begonnen en gaat door tot en met 1 september a.s.

www.dereddingsklos.nl

Fotobijschrift: Secretaris Anke de Vries en Loes Ehrismann van de Commissie Varend tekenen de overeenkomst bij Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

319 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *