Wie vertelt…

wie_herkendWegens de vakantiesluiting van De Geseldonk in Mierlo-Hout is de bijeenkomst van de fotoherkenningsgroep iets naar voren gepland en vindt dit keer plaats op maandag 17 juli en begint gewoon om 09.30 uur. Voorafgaand aan de deze bijeenkomst presenteert de herkenningsgroep wederom een oude foto via onze rubriek ‘Wie Vertelt?’ een foto uit 1936, met een vliegtuig en daarbij een gezelschap uit Mierlo-Hout. Waarschijnlijk gaat het om een uitstapje naar Schiphol of een andere vlieghaven. Wie vertelt meer over de personen op de foto en wanneer je ook kennis van vliegtuigen mocht hebben (no 13.) mag je die natuurlijk delen met andere lezers.

Gouden bruiloft Tot op heden ontvingen wij na elke publicatie van de rubriek ‘Wie vertelt?’ mooie en bruikbare reacties van onze lezers, waarvoor onze dank! Zo werd er in de uitgave van vrijdag 23 juni om herkenning gevraagd bij een familiefoto. Mevr. Dorry Raijmakers-Rooijakkers herkende de foto omdat haar eigen vader Jo Rooijakkers onder no 1 als ‘jong menneke’ stond afgebeeld. Zij wist te vertellen dat de foto werd gemaakt voor de ingang van de zaal waar nu De Koning op de MierloseHelmond weg is gevestigd, ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijksfeest van Hannes en Mieke Vermeulen-Verkuijlen. Nogmaals dank voor deze reactie. Iedereen is blij met veel of een beetje informatie en zeker de fotoherkenningsgroep! Reacties zijn weer welkom via redactie@deloop.eu of rechtstreeks bij onze redactie op tel. 841940

weekkrant-de-loop-logo

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

 

 

1,661 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *