Wil jij Auditie doen voor De Applausshow op 25 januari 2018 in Helmond?

Wil jij schitteren in de spotlights? Meedoen aan de leukste show van het jaar? Op het grootste podium van Helmond staan tijdens De Applausshow op 25 januari 2018?

Geef je vóór 10 april op voor de auditie en maak kans op een plek in De Applausshow! Bedenk zelf, met je vrienden of familie wat je graag op het podium zou willen laten zien. Wil je dansen, zingen, muziek maken, toneel spelen, goochelen of misschien iets totaal anders? Niets is ons te gek!

Stuur een mailtje naar applausshow@kunst-kwartier.nl met:

Voor- en achternaam (ook van iedereen die met je meedoet)
Leeftijd(en)
Telefoonnummer(s)
Wat je wilt laten zien/ zou willen maken
Je docent
Voorkeursdag auditie: 11 mei ’s avonds of 13 mei ‘s ochtends
Vermeld in het onderwerp van je mail: act ‘jouw naam’
Als je geselecteerd wordt krijg je van ons een gezellige, leerzame repetitietijd, coaching van ervaren docenten, extra ruimte om zelfstandig te repeteren, de mogelijkheid om samen te werken met andere disciplines én natuurlijk een geweldige podiumervaring!

Wat is allemaal mogelijk? Eigenlijk alles, maar voor de broodnodige inspiratie volgen wat voorbeelden!

DANS

Word choreograaf van je eigen stuk. Dans een vette jazzcombinatie begeleid door een live band! Een meeslepend modern stuk samen met een pianist of harpiste. Tutu’s en pirouettes met op de achtergrond een schilderij. Misschien heb jij wel een heel eigen stijl. Tap je al jaren met je tante. Pop en lock je als een baas…

TONEEL

Speel de rol van je leven. Zelf meeschrijven aan een script of spelen zonder tekst. Maak een gevoelige monoloog, of leef je uit in een grappig stuk met een groepje spelers. Speel samen met je buurjongen een beroemde filmscene na. Leef je uit met poppenspel, mime, cabaret of theatersport. Gebruik live muziek of beeldende kunst als onderdeel van je act…

ZANG

Ben jij The Voice, een operadiva of een rockchick? Zing je favoriete musicalnummer vol overgave met je beste vrienden, een solo waarbij je jezelf begeleid op gitaar of een duet met je oma. Word begeleid door een live band of strijkersensemble. Schrijf een gevoelige ballad of zing een up tempo cover…

MUZIEK

Laat jouw muzikale talent horen. Rock met een dwarsfluit. Raak de gevoelige snaar met je harp. Vorm een band of laat ons je daarbij helpen. Maak een eigen track of speel een verrassende compositie. Begeleid acteurs, dansers of zangers bij hun act en geef samen een onvergetelijk optreden. Haal muziek uit een heel gewoon voorwerp of bespeel een bijzonder instrument….

Wij zijn benieuwd naar jouw talent en idee… Succes! www.kunst-kwartier.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,276 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *