Winkelcentrum De Bus besluit actie ‘Vroege Voorjaarsweken’ met vierde prijsuitreiking

Vierde prijsuitreiking 9 juni

Bo van Restaria de Bus had de eer om de laatste prijzen van onze Vroege Voorjaarsweken uit te reiken. De 1e prijs was voor de heer Van Lieshout, de 2e prijs voor de heer Otgens en de 3e prijs was voor mevrouw v.d Berg. De ondernemers van Winkelcentrum de Bus willen iedereen hartelijk danken voor de grote hoeveelheid enveloppen die zijn ingeleverd. Ook deze actie was weer succesvol en de prijswinnaars waren stuk voor stuk blij verrast. Voor de ondernemers in de Bus zeker reden om door te gaan met leuke acties voor onze klanten. Dus, kom regelmatig naar Winkelcentrum de Bus en doe mee, want naast gezellig overdekt winkelen en gratis parkeren, heeft iedereen hier een kans om te winnen.

Derde prijsuitreiking 2 juni
de-bus-vroege-voorjaarsweken03
De 3e trekking van de Vroege Voorjaarsweken werd gedaan door Kees van Bloemisterij Kees Quekel. De gelukkigen zijn: de 1e prijs t.w.v. € 100,- is voor mevrouw Vincken, de 2e prijs ging naar mevr. Van der Heyden, en de 3e prijs werd opgehaald door dhr. Mollemans. Hartelijk gefeliciteerd allemaal. We hebben nog 1 laatste trekking te gaan.

Tweede trekking 26 mei
de-bus-vroege-voorjaarsweken02
De 2e prijsuitreiking van de Vroege Voorjaarsweken actie in Winkelcentrum de Bus werd gedaan door de dames van Karakter Kapper. Zij mochten 3 gelukkige winnaars blij maken met hun prijzen, hun namen werden uit een flinke stapel deelname enveloppen getrokken. Deze week was de 1e prijs t.w.v. € 100,- voor mevrouw Balvers, de 2e prijs voor mevrouw Van Hout en de 3e prijs voor mevrouw Faas.  Het was leuk om te horen  van mevrouw Balvers dat haar moeder ook wel eens had gewonnen en mevrouw Van Hout gaf aan nooit iets te winnen. Zo zie je maar weer …iedereen kan toch een keertje winnen.

Eerste trekking 19 mei
de-bus-vroege-voorjaarsweken01
In navolging op de zeer succesvolle Warme-Winter-Weken actie heeft Winkelcentrum de Bus nu de Vrolijke Voorjaarsweken waarin klanten 4 weken lang prijzen kunnen winnen van € 25,- € 50,- en € 100,-. Daarvoor hoeven enkel 3 kassabonnen van de deelnemende winkels verzameld te worden in een deelname envelop die weer ingeleverd wordt in een brievenbus op het plein. Wekelijks maken we 3 prijswinnaars gelukkig. Deze week heeft Denise van Chinees Restaurant Happy Valley de eerste trekking gedaan en dit zijn de eerste 3 prijswinnaars: 1e prijs mevrouw Galjaard, 2e prijs de heer Van Berlo en de 3e prijs mevrouw Deelen. We wensen iedereen veel plezier met het uitgeven van hun prijzen.

Foto’s Bron: Winkelcentrum De Bus,  Bianca Wosyka


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,516 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *