Afgelopen zaterdagavond 2 februari werd in het Brandevoortse wijkcentrum ’t BrandPunt de winnaar van de Witte Wel Witte Nie quiz bekend gemaakt. Tijdens een zinderende feestavond waarin werd afgeteld naar de grote ontknoping, kwam team ‘Bootcamp Brandevoort’ als winnaar uit de bus. Naast een geldbedrag van 500 euro mocht de teamcaptain de Witte Wel Witte Nie trofee in ontvangst nemen en zich een jaar lang Brandevoorts beste quizteam noemen.

De tweede plek was voor team ‘Witte Tonnie’ en team ‘Witte nie witte wel witte nog niks’ ging met de derde prijs naar huis. De ruim 900 feestvierders hebben ongetwijfeld 25 januari 2020 al in hun agenda gezet. Dan zal de 4e editie van Witte Wel Witte Nie plaatsvinden.

Over de quiz
De derde editie van de wijkquiz vond op zaterdag 26 januari plaats. In totaal deden bijna 80 teams van wijkbewoners mee aan de quiz. Het thema van de quiz ‘Monopoly’, bracht zo’n 1.500 Brandevoorters letterlijk dichterbij elkaar.  De teams kregen van 18.30 tot 23:30 uur de tijd om honderden vragen en creatieve opdrachten uit het dikke quizboek te maken. Daarnaast stonden diverse buitenopdrachten op het programma, zoals een bootcamp parcours, het verwisselen van een autowiel en de ‘Fortnite’ lasergame.

Foto: Prijswinnaar Team Bootcamp Brandevoort – fotograaf Jan Dijstelbloem

logo-blauwe-achterg witte

Zo begon het

888 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *