Uw woning energiezuiniger maken in de Gemeente Helmond?

Uw woning energiezuiniger maken?

Donderdag 1 augustus 2019

Wilt u uw huis energiezuiniger maken en zo geld besparen en uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Dat kan met de duurzaamheidslening van de gemeente Helmond.

.

Advies over duurzame maatregelen voor uw woning

Wilt u liever eerst advies over de energiebesparende maatregelen die u kan nemen? Dan kunt u zich via het Regionaal Energieloket Zuidoost-Brabant aanmelden voor een woningverbeterplan. Voor €75,- neemt een energieadviseur uw huis onder de loep en ontvangt u een uitgebreid woningverbeterplan. In dit plan wordt rekening gehouden met uw bespaardoelen en woonwensen. Het woningverbeterplan bestaat uit een overzicht van concrete maatrege­len, de bijbehorende investeringen, eventuele subsidies en terugverdientijd. Indien gewenst worden daarbij ook mogelijke (lokale) leveranciers aangedragen.

Aanvragen van de duurzaamheidslening

Het energiezuinig maken van uw woning is een investering die altijd eerst geld kost. Om u daarin tegemoet te komen is er de duurzaamheidslening. Een lening tegen gunstige voorwaarden, waarmee u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financiert. De duurzaamheidslening kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor zonnepanelen, een zonneboiler, warmtepomp, dakisolatie, vloer- of bodeminstallatie. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor bestaande woningen. Het bouwjaar is niet relevant. Het maximale bedrag van de lening is € 25.000,-.

 

530 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *