Wie woonde er in de Leonardusbuurt?

Helmond

Huub van Bergen heeft met enkele andere enthousiastelingen besloten om gezellig met z’n allen oude koeien uit de sloot te halen en zijn inmiddels gestart met de organisatie van een reünie voor de bewoners die tussen 1945-1975 in de Leonardusbuurt woonden. De organisatie roept dan ook (oud)bewoners van de Leonardusbuurt uit de ring Uiverlaan, Weth. Ebbenlaan, gedeelte Bakelsedijk, W. Prinzenstraat en alle daar tussen gelegen straten op voor een gezellige reünie die gaat plaatsvinden op zaterdag 12 mei 2018 van 19.30 tot 23.30 uur, met als locatie de Leonardus speeltuin. Zij krijgen vanuit de speeltuin alle medewerking van Hans Smits en Herman Verberne. Het inschrijfgeld bedraagt € 7.50 per persoon, hiervoor krijgt men bij binnenkomst een kopje koffie en drie consumptiebonnen. De avond zal opgeluisterd worden met live muziek uit de jaren ‘60 en ’70. Aanmelden voor de reünie kan bij Huub van Bergen, 0653278444 of ha.vanbergen@upcmail.nl

weekkrant_de_loop_samen_met_ditisonzewijk

Meer-Helmond-Binnenstad-digitaal-wijk-nieuws:
www.helmond-binnenstad.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Binnenstad
Twitter:  @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

2,232 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Will de Jager – van Lieshout Reply

    Vanaf 1956 woonden wij in de Ruusbroeclaan. Die straat waar het nieuwe broedersklooster kwam. Weet niet of dat er ook bij hoort. Ze noemden het toen Helmond Noord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *