Wie wordt ‘Moeder van het jaar 2018’ ?

Op zaterdag 12 mei wordt in het Helmondse centrum een voorschot genomen op Moederdag. Op die dag wordt tijdens de jaarlijkse Moederdagverkiezing bekend gemaakt wie de titel ‘Moeder van het jaar 2018’ mag gaan dragen.   

De ondernemers uit Helmond Centrum stellen voor deze verkiezing een uitgebreid prijzenpakket beschikbaar. De ‘Moeder van het jaar’ wordt met haar vrienden en familie uitgenodigd om samen met de centrummanager een ereronde te maken en de cadeaus persoonlijk in ontvangst te nemen. De overige negen genomineerde moeders krijgen allen een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

 Oproep 2018

Ken jij een moeder die altijd voor iedereen klaar staat? Die zichzelf altijd op de laatste plaats zet? Die zich breed inzet voor maatschappelijke doeleinden? Of gewoon die moeder die de lekkerste koekjes bakt, die altijd leuke dingen met je gaat doen, of die ene vrouw die écht als een moeder voor jou voelt… Nomineer haar dan als ‘Moeder van het jaar 2018!’ Elke moeder is bijzonder, dus elke moeder kan voor de titel in aanmerking komen.

Vertel waarom jij vindt dat zij in het zonnetje mag worden gezet. Inschrijven kan op verschillende manieren. Schrijven, knutselen, tekenen, fotograferen, zingen, filmen.. niks is te gek! Stuur je nominatie met jouw gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) en die van de moeder  naar info@helmondcentrum.nl of stuur deze naar Gerard van Hal fotografie, Kerkstraat 46, 5701 PM Helmond. Inschrijven kan tot woensdag 2  mei.

* De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door ondernemers uit het centrum. Deelname is geheel gratis. Inzendingen uit Helmond & Peelregio. Zorg dat je zaterdag 12 mei de gehele dag beschikbaar bent!


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,606 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *