Workdate Helmond-De Peel: dé plek om een nieuwe baan te vinden in de regio

Werkgevers en werkzoekenden treffen elkaar bij Senzer
Dinsdag 12 juni vindt alweer de derde Workdate van 2018 plaats. Deze Workdate wordt georganiseerd door Senzer, het werkbedrijf van Helmond- De Peel, en UWV, om samen de werkgelegenheid in de regio te stimuleren. Het is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats óf werknemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. En natuurlijk voor werkgevers die hun organisatie, werkplekken en vacatures onder de aandacht willen brengen.
workdate-helmond-peel-12juni2018-A

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers, en die kunnen hier mensen ontmoeten die graag aan de slag willen of een stageplek zoeken. Samen kunnen ze makkelijk in gesprek gaan om te zien wat ze voor elkaar te kunnen betekenen. Op deze manier maken Senzer en UWV de zoektocht van de werkzoekenden makkelijker en kunnen ze ook beter aan de vraag van de werkgevers voldoen. En dat op een laagdrempelige, persoonlijke, informele en resultaatgerichte manier. Op 12 juni 2018 vindt de gezamenlijke UWV-Senzer-Workdate voor de gehele regio Helmond-De Peel plaats in restaurant Inclusief in Helmond. Deelname is geheel gratis. Geïnteresseerde werkgevers die willen deelnemen aan de Workdate mogen contact opnemen met het accountteam van Senzer. Mensen die op zoek naar een baan mogen gewoon met hun cv binnen lopen.

Workdate leidt tot resultaat
‘Mooi. Dan kun je volgende week beginnen.’ Dit wordt vaak gehoord tijdens een Workdate. Zowel voor werkgevers als werkzoekenden biedt een Workdate meerwaarde boven het klassiek aanbieden van een vacature en het reageren met een sollicitatiebrief. Hier zien beide partijen meteen wat voor vlees ze in de kuip hebben en is er de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te voeren. En dat zorgt voor resultaat. Bij de vorige Workdates in 2017 zijn uit de honderden speeddates al tientallen dienstverbanden voortgekomen. Een mooi resultaat!

Programma van Workdate 12-06
• 14.00 uur: ontvangst
• 14.10 uur: presentaties van de aanwezige bedrijven met hun vacatures
• 14.15 – 15.30 uur: speeddaten tussen werkzoekenden en werkgevers, workshops en mogelijkheid tot het krijgen van adviezen.

Deelnemen Workdate
Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen zich aanmelden via hun eigen participatiecoach of kunnen gewoon binnen lopen tijdens de Workdate. De werkzoekenden dienen hun actuele cv mee te nemen. Werkgevers en uitzendbureau’s die geïnteresseerd zijn in deelname aan de volgende Workdate kunnen contact opnemen met het accountteam van Senzer via 0492 58 24 44.

In het kort
• Wat? Workdate voor de gehele regio Helmond-De Peel (Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren)
• Wanneer en waar? Dinsdag 12 juni 2018 in restaurant Inclusief (Montgomeryplein 6, Helmond)
• Hoe laat? 14.00 tot 15.30 uur.

Deelnemen: Werkzoekenden kunnen zich aanmelden via hun participatiecoach of gewoon binnen lopen. Werkgevers kunnen contact opnemen met het accountteam.

Foto’s Bron Senzer


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,780 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *