Worst naar kringgildepastoor

Maandag 11 juni heeft een delegatie van gilde St. Antonius Abt Mierlo-Hout een bezoek gebracht aan kringgildepastoor Paul Janssen. Bij dit bezoek werd aan de Kringpastoor een aantal worsten aangeboden met daarbij het verzoek om te bidden voor goed weer tijdens de Kringgildedagen die in het weekend van 21 t/m 24 juni in Mierlo-Hout worden gehouden. De Kringpastoor bad daarbij aan St. Clara. Traditioneel wordt de worst aangeboden aan de zusters Clarissen maar vanwege het ontbreken van deze zusterorde in onze regio, werd de Kringpastoor benaderd. Op de foto het koningspaar Tiny en Elma Bogers-Janssen die de worsten aanbiedt aan Paul Janssen . Garantie kon de Kringpastoor natuurlijk niet geven maar de verwachting is wel dat zijn gebed zal worden verhoord! Hopelijk draagt het bij aan het slagen van de Kringgildedagen 2018 op ’t Hout.
Zie Voor meer informatie over de Kringgildedagen 2018:
https://nieuws.ditisonzewijk.nl/sint-antonius-abt-kringgilde-evenement-het-complete-programma-op-een-pagina/
www.gildedagen.nl/


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,132 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *