Zanggroep Pabo brengt kerst dichterbij

Binnenkort staat Zanggroep Pabo op de planken met ‘It’s all about Christmas…’ Een sprankelend kerstshow voor jong en oud, waar iedereen zich in herkent. Wil jij ook de gezellige en warme sfeer proeven zo vlak voor kerst? De voltallige zanggroep geeft twee voorstellingen op zondagmiddag 17 december in Wijkhuis De Geseldonk in Mierlo-Hout.

Tijdens het BALK TOPfestival in De Doelen, Rotterdam, waar vele koren tegen elkaar streden, sleepten het Pabo-Koor en de Pabo-Band onlangs nog een mooie prijs in de wacht. Nu wordt er uitgekeken naar het kerstoptreden in Mierlo-Hout waarbij ook Pabo-Junior aansluit. “Het is geweldig om voor publiek uit Helmond en omstreken te performen. Altijd een feest der herkenning. Natuurlijk hopen we ook veel gasten te mogen begroeten die ons nog niet zo goed kennen. Wij zijn er klaar voor om iedereen een geweldige middag te bezorgen,” aldus voorzitter Louis Verberne. “In ‘It’s all about Christmas…’ wordt een gevarieerd repertoire gebracht met verrassende intermezzo’s. Iedereen beleeft Kerstmis op een andere manier. Voor de één is kerst het geven van cadeautjes of een traditionele kerstboom zetten. Voor de ander is kerst de geboorte van Jezus, wintersport of een mooi gedekte tafel. Ieder vult kerst voor zichzelf in. Maar alles leidt op de een of ander manier naar Kerstmis. Oftewel: It’s all about Christmas…’’

Beleef de kerst samen met Zanggroep Pabo op 17 december a.s. Er zijn twee middagvoorstellingen, aanvang: om 13.00 uur en om 16.30 uur. Kaarten (€ 5,- volwassenen/ € 2,50 kinderen tot 14 jaar) kun je bestellen via info@zanggroeppabo.nl.

De zanggroep telt op dit moment in totaal ruim 80 leden en groeit nog steeds. Mannen zijn van harte welkom. Belangstelling? Neem dan gerust contact op met onze secretaris via secretaris@zanggroeppabo.nl.

2,548 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *