Zanggroep Pabo zingt met 3 koren in ’t BrandPunt

3 Maten Brabant – muziek verbindt

Op zondag7 oktober a.s. staan drie verenigingen uit het Brabantse samen op de planken van Wijkhuis ’t Brandpunt in Brandevoort. Zij brengen ’3 Maten Brabant’, een muzikale traktatie voor jong en oud. De toegang is gratis.

Het woord maten heeft meerdere betekenissen. Zo betekent het ‘vrienden’ maar ook ‘indeling van muzieknoten’. De maten in een muziekarrangement verbinden tot een lied en zingen verbindt mensen. Dat heeft in dit geval geresulteerd in vriendschap tussen Popkoor Con Forza, Koor Pistache en Zanggroep Pabo.

Drie koren op hetzelfde podium? Jazeker! Vervelen doet het niet want elk koor heeft een unieke koorklank en een heel eigen repertoire. Een middag vol muzikale variatie. De overeenkomsten tussen de koren zijn enthousiasme, energie en kracht. En… ze staan alle drie onder muzikale leiding van de verbindende en altijd inspirerende Erik van Vugt.

De middag is pas compleet als Pabo-Junior van zich laat horen. Deze jongste telgen worden net als Zanggroep Pabo begeleid door de Pabo-Band. Het belooft een fantastisch optreden te worden.         De muzikale leiding is in handen van Ceciel Verlijsdonk.

Noteer deze datum alvast in je agenda. Tot dan!

Datum:               Zondag 7 oktober 2018
Toegang:            Gratis
Locatie:              Wijkhuis ’t Brandpunt
Biezenlaan 29, Helmond (Brandevoort)
Aanvang:           14.00 uur – Zaal open om 13.45 uur
Eindtijd:            16.30 uur

1,386 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *