Zelfhulpgroep voor ouders van kinderen met een verslaving

Zelfhulpgroep voor ouders van verslaafde kinderen

Ik ben een moeder van een verslaafde zoon. Was altijd en alleen maar bezig met zijn verslaving, hij moest en zou stoppen. Ik was in behandeling bij de maatschappelijk werkster, die mij in contact bracht met een lotgenoot. Toen ik met haar, deze lotgenoot, gepraat had ging ik dingen anders doen. Nu heb ik zijn verslaving meer geaccepteerd en het gaat nu beter. Ik praat met hem; help hem, maar ben wel eerlijk. Het is nu zijn probleem, niet meer van mij.

Bij lotgenoten vind je herkenning, erkenning en steun. Je staat niet alleen. Of zoals een van de ouders het verwoordde; eindelijk iemand die me begrijpt, me niet meteen veroordeelt en aanvoelt hoe moeilijk het voor ouders is. De zelfhulpgroep wordt begeleid door 2 ouders van verslaafde kinderen die hiervoor een training hebben gevolgd. U kunt gratis deel nemen en uw anonimiteit wordt gewaarborgd
Met ondersteuning van Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost Brabant komt de zelfhulpgroep voor ouders van verslaafde kinderen 1 keer per 3 weken bij elkaar in Helmond.
Voor meer informatie en aanmelden; eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl of tel: 040-2118328

745 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *