Zeven zomeravonden genieten tijdens de kasteeltuinconcerten

Tijdens de zeventiende editie van de Kasteeltuinconcerten 2017 mogen de heupjes weer los. De salsa-avond is terug! We mogen meezingen met de twee beste tribute-bands van het land, leren de nieuwste afro-popsongs kennen en swingen alsof het nog steeds de jaren zeventig is. Zorg dat je bij deze zeven zomeravonden aanwezig bent. De toegang is zoals altijd gratis!
Foto: Het poporkest The Dynamic Orchestra was een van de gasten bij de kasteeltuinconcerten in 2016 (Archieffoto Cofoto.nl).

Zeven avonden, zeven muziekstijlen. De nieuwe organisator, Stichting Helmond City Events, heeft dit jaar flink uitgepakt. Iedere vrijdagavond van 7 juli tot 18 augustus ondergaat de kasteeltuin een ware metamorfose en dat wil jij niet missen! De muziek start volgens traditie om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. Het verdere programma van de Kasteeltuinconcerten 2017 ziet er als volgt uit:

Het programma van de Kasteeltuinconcerten 2017 ziet er als volgt uit:
7 juli: LIJN 7 is dé feestband van Nederland en gooit alle remmen los.
14 juli: Groove Foundation laat je swingen op de meest funky muziek.
21 juli: Def Americans brengt Johnny Cash weer tot leven.
28 juli: Friction & The Roots Drivers laat je kennis maken met smaakvolle afropop.
4 augustus: Siembra gooit je heupjes los op de salsa-avond.
11 augustus: Mariachi Los Tarascos ft. Dwayne Verheyden & Mariachi Reloaded brengt je in
Mexicaanse sferen.
18 augustus: Queen Forever is dé Queen tribute-band. They will rock you!

Nieuw: Foodmarket

Naast een splinternieuwe website heeft Stichting Helmond City Events nog meer bedacht. Zo zijn er leuke stands te vinden met handgemaakte en biologische producten en foodtrucks in samenwerking met de organisatie van de bekende Feelgood Market. Ook nieuw dit jaar is de nauwe samenwerking met de horecagelegenheden in Helmond. Voorafgaand een hapje eten? Of na het concert nog even doorfeesten? Binnenkort verschijnen er diverse leuke arrangementen op www.kasteeltuinconcerten.nl

Ook dit jaar zal de kasteeltuin er weer sfeervol uitzien. Het terrein wordt feestelijk ingericht met parasols, zitgelegenheden en statafels. Daarnaast is het voorzien van diverse horecapunten en toiletvoorzieningen. Dit jaar is er zelfs een échte cocktailbar aanwezig, waar diverse cocktails en gin&tonics te verkrijgen zijn. De horeca is geopend van 19.30 tot 23.30 uur. De dansvloer ligt iedere vrijdagavond voor je klaar en door de foodmarket zijn lekkere snacks altijd binnen handbereik. Kijk voor meer informatie, leuke filmpjes, de barbecuearrangementen en foto’s van de bands op: www.kasteeltuinconcerten.nl

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws:
www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,763 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Frans Reply

    Foto van dat orkest van vorig jaar was een all time topper!
    Wie waren dat ook alweer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *