Zomerspektakel bij de Boerderij in Helmond Noord

Zondag 10 september 2017 werd het zomerspektakel weer georganiseerd bij wijkhuis de Boerderij in Helmond Noord. Er waren heel veel kramen en voor iedereen was wel iets te vinden.

De organisatie van het Zomerspektakel, Chris Braat, Astrid van Lieshout, Toon Bijsterveld en John van der Ven, kan weer terugkijken op een geslaagde dag. Ook het weer heeft meegewerkt, het is de hele dag droog gebleven. Ze vertelden dat ze dit jaar meer voor de kinderen hadden gedaan. Paul Smits van kindercircus Jacona gaf workshops. De kinderen konden steltlopen, koorddansen en nog veel meer. Ze konden zich gratis laten schminken en ook konden ze paintballen. Ze konden springen op trampolines, maar dit moest apart betaald worden. Maar er was genoeg te doen voor de jeugd.

De volwassenen konden plaatsnemen op een terras en daar onder het genot van een natje en een droogje genieten van live muziek van Chris Braat, die een aantal liedjes ten gehore bracht, en Nika van Stiphout, zanglerares in het wijkcentrum.

Wat ook heel interessant was om te zien en naar te luisteren waren Emil en Ine Oomen. Emil maakt herdersstokken. Zijn vrouw Ine spint schapenwol met behulp van een spinnewiel.

Verslag: Regina Blok

Fotografie: Nicky Reijntjes

Meer-Helmond-Noord-digitaal-wijk-nieuws:
www.helmond-noord.ditisonzewijk.nl
Facebook:  Helmond-Noord
Twitter:  Ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,768 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *