Zondag 11 maart Concert van de Politieharmonie Oost-Brabant te midden van de Museale Helmondse Draaiorgels

Op zondag 11 maart 2018 vindt een toch wel uniek concert plaats in de Gaviolizaal. De Politieharmonie Oost-Brabant is het muzikale visitekaartje van de politie in Zuid-Nederland. Het orkest bestaat uit ongeveer 50 muzikanten en heeft een harmonie bezetting. Veel muzikanten zijn in dienst bij de Nationale Politie en werkzaam bij de Eenheid Oost-Brabant. De overige muzikanten zijn oud-politiemensen of hebben een andere (arbeid)relatie met of in de politieorganisatie. De Politieharmonie speelt onder leiding van haar vaste dirigent Martien Maas een gevarieerd en populair programma.

Het harmonieorkest heeft een breed repertoire dat bestaat uit originele composities voor blaasorkest, bewerkingen van klassiek repertoire en goed gecomponeerde of gearrangeerde werken uit de jazz- en lichte muziek.

Tijdens dit concert zal de Politieharmonie 2 solisten begeleiden te weten Liselotte Schellings welke een politievrouw is, die ook met haar stem haar mannetje staat, en Maurice de Beer die u zal raken met zijn warme stem en uitstraling!. Met 2 vocalisten is dit concert een uitdaging voor het orkest. Tegelijkertijd belooft dit een leuke en gevarieerde muzikale middag te worden

Het concert duurt van 14.00 tot 16.00 uur en is GRATIS toegankelijk. Natuurlijk wordt een gift in de donatiepijp op prijs gesteld.

U bent van harte uitgenodigd!

11-3-18 politieharmonie

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak. Meer informatie op onze website www.draaiorgelshelmond.nl of info per mail info@draaiorgelshelmond.nl of tel: 06-39682404

1,812 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *