Zondag-2-april-2017,-11e-Adventure-Store-wandeltocht-en-4e-KIDS-adventure-trail-vanuit-gastheer-Adventure-Store-Mierlo-Hout

11e Adventure Store wandeltocht en 4e KIDS adventure trail

Op zondag 2 april is de Adventure Store Mierlo-Hout gastheer tijdens de 11e Adventure Store wandeltocht en 4e Kids adventure trail. Deze dag vertrekken er diverse wandeltochten en wordt er in en om de winkel een bijzondere koopzondag georganiseerd waar diverse medische specialisten en toonaangevende leveranciers aanwezig zijn voor passend advies.

11e Adventure Store wandeltocht

Stichting Wandel Organisatie Peelland organiseert vanuit de Adventure Store verschillende wandelroutes. Afhankelijk van de afstand lopen deze door diverse mooie natuurgebieden in de regio zoals het Groot Goor, Molenheide en de Strabrechtseheide met bos, heide en vennen. Scouting Brandevoort verzorgt rondom de prachtige markthal in het centrum van Brandevoort de pauzeplaats. Kijk voor meer informatie op: www.adventurestore.nl.

4e Kids adventure trail

Voor kinderen van de basisschool wordt een avontuurlijke 5 km wandelspeurtocht georganiseerd door scouting Brandevoort en de Adventure Store. Start en finishen kan tussen 10.00 u en 14.00 u vanuit de winkel, waar de kids voor vertrek worden voorzien van informatie en een gymtas met lekkers voor onderweg. Er is een pauzeplek waar marshmallows worden geroosterd op het kampvuur en waar limonade wordt geschonken. Ouders (of andere begeleiders) lopen gratis mee. Kosten: € 3,- all-in per kind, € 0,50 korting voor leden van de scouting of erkende wandelbond. Inschrijven kan via kidsadventuretrail@scoutingbrandevoort.nl onder vermelding van naam, leeftijd en gewenste starttijd. Een bevestiging van de inschrijving volgt vanzelf.

Super koopzondag
Tijdens deze extra lange koopzondag (8.00 u – 17.00 u) kan de bezoeker advies en informatie inwinnen bij toonaangevende leveranciers uit de wandelsport. Zo kan de bezoeker bij Hanwag berg- & wandelschoenen terecht voor advies en een gratis onderhoudsbeurt. Daarnaast krijgt de bezoeker uitleg over diverse leesten en kunnen alle modellen in de winkel worden uitgeprobeerd.

Voor wandelsokken en ondergoed is de bezoeker aan het juiste adres bij Falke. Salamon toont de nieuwste collectie Trailrunning schoenen, waarmee gerust door de modder gelopen kan worden. Care Plus vertelt over de gevaren van teken in de bossen en Klean Kanteen weet alles over veilig en milieuvriendelijk drinken.

Medisch advies
Tijdens deze sportieve dag zijn er ook diverse medische specialisten aanwezig. Zo verzorgt podotherapeut Emile Itz een gratis spreekuur en kan de bezoeker kennismaken met de bekende medische pedicure Deborah. Zij biedt een breed scala aan gespecialiseerde voetbehandelingen, zowel op medisch als cosmetisch gebied. Lenie Klaasen van Forever is dit jaar ook aanwezig voor voedingsadvies op maat.

De inwendige mens

Naast alle wandelactiviteiten, adviezen van leveranciers, de aanwezige medische kennis en de vele mooie aanbiedingen is er ook ruimte voor de inwendige mens. Joost Rooijakkers bereidt heerlijke Duitse worst op een van zijn unieke kachels, gemaakt van oude gasflessen of autovelgen.

Slijterij Wijnhandel ’t Pijpke, de specialist uit Mierlo-Hout met een ruim assortiment wijn, gedistilleerd, likeuren en speciale bieren houdt deze dag een proeverij met speciale Duitse biertjes en wijnen. Kortom, laat u verwennen tijdens dit mooie wandelfeest.

Kom langs, ook als u niet mee wandelt. Het is zeker de moeite waard!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,862 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Peter Raaijmakers Reply

    Hoe laat kun je vertrekken voor een wandeltocht.
    En wat zijn de afstanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *