Zondag 7 mei, 15e editie Fietsevenement Rondje Helmond

Zondag 7 mei, 15e editie Fietsevenement Rondje Helmond

 

Het aftellen is begonnen! Aanstaande zondag 7 mei organiseert Rondje Helmond voor de 15e keer haar jaarlijkse Fietsevenement Rondje Helmond!

Tijdens deze feestelijke dag wordt het 15-jarig bestaan en de opening van een nieuw fietsseizoen gevierd! Er zijn deze dag diverse officiële deelnemers langs de route van Rondje Helmond geopend en er worden diverse activiteiten georganiseerd. De mysterypost wordt ook dit jaar weer aangekleed met kraampjes van verschillende organisaties en stichtingen. Waar de geheime stempelpost precies is, blijft een verrassing!

Tourclub ’81 Helmond organiseert deze dag haar jaarlijkse pelotonstoertocht. Tijdens deze tocht wanen de deelnemers zich lid van een peloton wielrenners zoals in een wedstrijdkoers. Een hele gave ervaring! www.tc81.nl

.

Fiets mee op zondag 7 mei en maak kans op een elektrische fiets van Batavus aangeboden door Henk van Rooij Fietsen of een goedgevulde boodschappenkar aangeboden door AH XL Helmond! Kinderen die de hele route fietsen maken kans op een waardebon aangeboden door het Pannenkoekschip Helmond.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

 

1,759 totaal aantal vertoningen, 9 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *