De zondag van NIX: gratis met je zoon of dochter naar de film

Gratis met je puber naar de Avengers: Endgame? Dat kan op tijdens de Zondag van NIX op 19 mei om 14.30 uur bij VUE Eindhoven, Emmasingel 20!  Het kan moeilijk zijn om een geschikt moment te vinden om met je zoon of dochter te praten over een serieus onderwerp. De zondag van NIX organiseert zo’n moment voor jou als ouder, in combinatie met een spannende film.    

 Waarom?

In Zuidoost-Brabant zegt 26% van de 12 tot 18-jarigen dat hun ouders het goed vinden dat ze alcohol drinken. 36% van deze jongeren heeft dit de afgelopen vier weken dan ook gedaan. Alcohol drinken is dus normaal, ook voor jongeren. Hoewel veel ouders dit betwijfelen, heb je als ouder een belangrijke voorbeeldfunctie voor je puber. Je kunt hun gedrag (bij)sturen, zelfs tegen de norm van de vriendengroep in. Misschien voorkom je zo niet dat ze drinken voor hun achttiende, je kunt er wel voor zorgen dat de startleeftijd opschuift bij jouw kind. Een middag quality time met je zoon of dochter, samen kijken naar een spannende film, kan een perfect moment zijn om het over NIX18 (niet drinken onder de 18 jaar) te hebben.

Hoe?
Deze voorstelling is enkel voor ouders met pubers, aan de kassa wordt dit gecontroleerd op basis van legitimatie. Op de website kun je voor ieder regulier ticket één gratis NIX-ticket kiezen, maximaal vier tickets. Het tonen van je ID is een mooie aanleiding om te bespreken hoe en waarom gecontroleerd wordt bij het kopen van alcohol. In de praktijk blijken jongeren gebruik te maken van valse ID’s of ID’s van oudere vrienden. Je kunt je mening geven en bespreken dat dit strafbaar is. Daarna is het natuurlijk tijd voor popcorn en de Avengers!

Meer info?

Kijk voor meer informatie op www.NIX18.nl en www.alcoholinfo.nl.

Avengers: Endgame
De Avengers: Endgame is de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios. De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

821 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *