Zondagse Soep in Cacaofabriek

zondagse-soepOp zondag 17 februari start de nieuwe Helmondse talkshow Zondagse Soep. Om 11.00 uur ontvangt presentator Arnold Otten gasten uit lokale en nationale politiek en de culturele wereld. Ook is er een jongerenpanel. Zondagse Soep vindt plaats in de popzaal van de Cacaofabriek. De toegang is gratis.

Wethouder Harrie van Dijk kijkt in de eerste Zondagse Soep terug op zijn eerste negen maanden als wethouder in Helmond. Met Dion Graus, lid van de Tweede Kamerfractie van de PVV, praat Otten over de populariteit van de PVV in Helmond en over actuele politieke onderwerpen. Ook Tahné Kleijn schuift aan. Aan de hand van vijf door haarzelf gekozen foto’s kan Helmond kennismaken met deze nieuwe stadskunstenaar.

Charles Groenhuijsen

Oud NOS-correspondent, journalist en publicist Charles Groenhuijsen is momenteel actief met een eigen show in de Nederlandse theaters. Voordat hij ’s middags in het Speelhuis op de planken staat, treedt hij op tijdens Zondagse Soep. Vaste columnist in het programma is de Helmondse makelaar Wouter de Vree.

Jongerenpanel

Ook een terugkerend onderdeel in de talkshow is het Jongerenpanel. Onder leiding van de zeventienjarige Maartje van Houwelingen, leerlinge van het Carolus Borromeus College, discussiëren jongeren op het podium over actuele politieke en maatschappelijke thema’s. De talkshow duurt ongeveer anderhalf uur. Na afloop is er, uiteraard, Zondagse Soep!


Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

927 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *