Zonnige start 24e Caratconcertenseizoen

Onder een hete voorjaarszon heeft stichting Beheer Carat Paviljoen zondag 6 mei 2018 het 24e seizoen van de Caratconcerten geopend. Voorzitter Henriëtte Verouden heette het publiek van harte welkom en kondigde de muzikanten aan.

Voor deze eerste editie was ook weer een welkomststreekmarkt georganiseerd, waarin tientallen verenigingen en organisaties zich presenteerden.

Ook kon men kennis maken met diverse streekproducten. Het eerste concert werd al direct druk bezocht. Tegen de warme voorjaarszon wisten velen zich af te schermen door een paraplu te gebruiken, die de organisatie ter beschikking stelde.

carat-concerten-panorama-diow-mcVoor deze eerste editie in 2018 werd het spits afgebeten door Accordeonvereniging Helmond AK uit Helmond. Deze werd opgevolgd door Vrouwenkoor Confetti uit Helmond, Slagwerkgroep Drums & Roses uit Lottum en de afsluitende muziek werd verzorgd door Shantykoor De Klotvaarders uit Deurne.

Elke zondagmiddag t/m 30 september zullen er op het Carat Paviljoen in de Warande weer de bekende Caratconcerten plaatsvinden. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. Het programma biedt weer een afwisselend scala aan muziekstijlen en het belooft weer een prachtig seizoen te worden.

Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode een concert op het karakteristieke Carat-Paviljoen. Op alle concertdagen vinden er optredens plaats, die elk ongeveer drie kwartier duren. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

 

Donderdag 10 mei 2018 is het volgende Caratconcert:

12:00 Seniorenorkest Da Capo

13:00 De vrolijke samenzang

14:00 Zwarte Fanfare

Zondag 13 mei 2018 :

12:00 Eindhovens gemengd koor Ascolta

13:00 Seniorenorkest Sonore

14:00 Muziekvereniging Muzikale

Klik voor meer informatie over de Caratconcerten

Fotogalerij Mario Coolen

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,676 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *