In wijkhuis De Fonkel konden belangstellenden onder unieke begeleiding van Sonia Rosales uit Perú en zes Zumba-instructeurs een workshop Zumba beleven. Ditisonzewijk-Helmond was erbij en maakte een impressie van de Zumbathon Ritmo Latino.

Sonia Rosales komt uit Perú en woont tegenwoordig in Tilburg. Afgelopen zaterdag 14 september organiseerde zij een sportieve activiteit bij Wijkhuis de Fonkel in Helmond: Zumbathon Ritmo Latino. Sporten en dansen zijn het beste medicijn tegen de stress. Sporten is heel erg gezond, zowel voor lichaam als geest. Zij heeft met haar eerste Zumbathon voor Helmond gekozen omdat zij daar negen jaar heeft gewoond. Zij vond dat deze primeur voor Helmond voor haar een goede afsluiting van haar leven in Helmond is.

Het werd een middag met vol dans, passie en positieve energie waarin de mensen de dagelijkse zorgen konden vergeten door te genieten van Zuid-Amerikaanse muziek en dans. Het was een geslaagde middag! De deelnemers hebben genoten van de lessen van de zes officiële Zumba-instructeurs en de live muziek van Son de Mundo. Zelf kijkt ze ook terug op een geslaagde Zumbathon en hoe de deelnemers het beleefd hebben. Zij bedankt dan ook iedereen voor de fantastische middag.

Zumbathon Ritmo Latino DIOW GS

231 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *