Zwembad de Wissen in Helmond Blijft open!

Helmond krijgt een nieuwe zwemvoorziening; dat heeft uw gemeenteraad al eerder besloten. Op dit moment wordt gewerkt aan de voorbereiding van de aanbesteding. Daarover komt binnenkort meer informatie over.

De bestaande overeenkomst van zwembad de wissen zou per 1 januari 2018 aflopen. Gemeente Helmond vindt het belangrijk dat de bestaande zwembad open blijft tot de nieuwe zwemvoorziening is gerealiseerd. Daarom heeft de gemeente Helmond besloten om de huur van zwembad de wissen te verlengen met 5 jaar. wel is het zo dat de huurcontract beëindigd kan worden als de nieuwe zwemvoorziening is gerealiseerd.

Gemeente Helmond heeft bewust gekozen om de huidige explotant in dit geval Laco ook de komende jaren hiervoor in te zetten. De duur van de nieuwe huurcontract is erg onzeker door de ontwikkelingen van het nieuwe zwembad. En om deze reden is het dus niet verstandig om nu al van explotant te verwisselen. Ook heeft Laco door de jaren heen een goede naam op gebouw in Helmond menig helmonder kent laco of anders zwembad de wissen wel.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

3,887 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *