Zwemvereniging G.S.G.H. Zoekt vrijwilligers

G.S.G.H. Gehandicapten Sportvereniging Gewest Helmond is een zwemvereniging die kinderen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking watervrij maakt en zelfs helpen om een zwemdiploma te behalen wat bij een reguliere zwemschool vaak niet mogelijk is. Alle kinderen functioneren zelfstandig.

De zwemvereniging bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die het een uitdaging vinden om deze kinderen met geduld en begeleiding elke week een plezierige zwemles te geven.

Ter ondersteuning en continuïteit van onze vereniging zijn wij op zoek naar vrijwilligers die deze uitdaging aan willen gaan.

De vacature luidt dan ook:

Enthousiaste vrijwilliger die op zoek is naar een uitdaging.

De voornaamste taak zal bestaan uit het instrueren en begeleiden van de kinderen of het surveilleren aan de rand van het zwembad.

Er is geen specialistische kennis en of ervaring nodig, enthousiasme en gedrevenheid is belangrijker dan leeftijd, je moet wel zelf kunnen zwemmen en kinderen graag willen helpen om vertrouwd te worden met het water en of een zwemdiploma te behalen.

Soms kan de hulp letterlijk bestaan uit het hoofd boven water houden van het kind.

Wij als vereniging en enthousiaste groep vrijwilligers bieden je alle hulp en ondersteuning zodat je niet direct in het diepe gegooid wordt.

Zwem zelf lekker mee met de kinderen indien mogelijk en ervaar een voldaan gevoel alsde kinderen blij en opgetogen klaar zijn met hun zwemles en alweer uitkijken naar de volgende week………

Wij zwemmen in het Laco zwembad De Wissen op de donderdag avond van 19.00 tot 19.40 met de kinderen tot 12 jaar en van 19.40 tot 20.20 zijn de grotere kinderen aan de beurt.

Na het zwemmen,drinken we gezellig nog een kop koffie of een glaasje fris waar gelegenheid is tot napraten of het aanhalen van de sociale contacten.

Eens per jaar hebben we een “ dank je wel “ etentje als dank voor de inzet van onze vrijwilligers

die als een team functioneren en waar gezelligheid voorop staat.

Kom gerust eens vrijblijvend een keer in het zwembad kijken of deze uitdaging bij je past.

Bezoek eens onze website www.gsgh.nl gemaakt voor en door onze vrijwilligers.

Wij zijn een laagdrempelige vereniging, als je meer informatie wenst, neem dan gerust even contact op, we helpen je graag verder.

2,383 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *